Communicatiebureau voor identiteit, interactie en activatie

BOOM is een daadkrachtig communicatiebureau. We vinden effectiviteit en een hoogwaardige dienstverlening vanzelfsprekend. Topnoteringen in nationale onderzoeken naar klanttevredenheid bewijzen dat. Met een nuchtere kijk op de zaak en ons sterk analytisch vermogen, leveren we diensten waarmee onze klanten daadwerkelijk resultaat boeken. Wij doen dat vanuit een integrale benadering; de door ons ontwikkelde JEI-aanpak.

Elk vraagstuk bekijken we vanuit drie domeinen: doelgroep, omgeving en eigenheid. We doorgronden wat een organisatie, product of dienst écht uniek maakt voor doelgroepen en gebruikers. En in welke authentieke kenmerken uw kracht schuilt. Zo komen we tot de kern: ‘Je Eigen Identiteit’. Hét vertrekpunt voor doelgericht handelen en het effectief inzetten van marketing en communicatie.

We hebben meerdere vestigingen in Nederland. Vanuit kantoren in Breda, Eindhoven, Goes, Rotterdam en Utrecht zijn we dichtbij onze klanten, zodat we snel en face-to-face kunnen schakelen. Onze opdrachtgevers zijn divers: van overheid en B-2-B tot onderwijs. Eén ding hebben ze gemeen. Ze willen een betrouwbaar bureau dat hen werkelijk verder helpt en waarmee het prettig samenwerken is.

BOOM Communicatie staat voor effectieve communicatie. Wij denken daarom integraal, multidisciplinair en middelenonafhankelijk. We kiezen voor oplossingen die het meest bijdragen aan het gewenste resultaat. Online en offline. Strategisch en uitvoerend. Creatief in tekst en beeld als dat gewenst is, maar altijd passend bij de identiteit van de klant en afgestemd op de doelgroep. Dat doen we met een betrokken team aan professionals. In een open en eerlijke werkcultuur, zonder ellebogenwerk. Met uw belang altijd voor ogen.