Reclamebureau Eindhoven

Communicatie- en reclamebureau BOOM in Eindhoven heeft een sterke focus op effect. Daarom werken wij met een afgestemde aanpak aan online en offline campagnes, merkontwikkeling, contentontwikkeling, communicatieonderzoek en positionering. Onze professionals werken gestructureerd, doortastend en met besef voor kwaliteit.

Effectiviteit en een hoogwaardige dienstverlening zijn daarbij vanzelfsprekend. Dat leidt tot hoge tevredenheid bij klanten, blijkt uit onafhankelijke onderzoeken. In de nationale onderzoeken van de vakbladen Fonk en Management Team, noteert BOOM Communicatie top 10-posities. Daarmee mag BOOM Eindhoven zich tot de top rekenen van de circa 30.000 reclamebureaus en communicatiebureaus in Nederland.

Reclamebureau en communicatiebureau Eindhoven

We hebben een nuchtere kijk op de zaak en beschikken over een sterk analytisch vermogen. Zo leveren we diensten waarmee onze klanten daadwerkelijk resultaat boeken. Wij benaderen een communicatievraagstuk vanuit een integrale benadering; onze JEI-aanpak. Zo werken wij als communicatiebureau aan uw positie, visie en strategie en kunnen wij die met onze creativiteit als reclamebureau vertalen naar communicatiemiddelen en campagnes. 

BOOM Communicatie

Reclamebureau Eindhoven - Communicatiebureau Eindhoven
Postbus 27
5600 AA Eindhoven
T 085 9020858
E info@boomcommunicatie.nl