Reclamebureau Rotterdam

Communicatie- en reclamebureau BOOM in Rotterdam, focust op effect. Met een afgestemde aanpak werken wij aan online en offline campagnes, merkontwikkeling, contentontwikkeling, positionering en communicatieonderzoek. Daarbij gaan onze professionals op gestructureerde en doortastende wijze te werk.

Kwaliteit, effectiviteit en een hoogwaardige dienstverlening vinden wij een vanzelfsprekendheid. Dat levert tevreden klanten op. Twee onafhankelijke onderzoeken naar klanttevredenheid leveren daar het bewijs voor. In de nationale onderzoeken van zowel Fonk als Management Team, staat BOOM Communicatie in de top 10. Daarmee mag BOOM Rotterdam zich tot de top rekenen van de circa 30.000 bureaus in Nederland.

Reclamebureau en communicatiebureau Rotterdam

Met een Rotterdamse nuchtere kijk op de zaak en een sterk analytisch vermogen, leveren we diensten waarmee onze klanten daadwerkelijk resultaat boeken. Wij doen dat vanuit een integrale benadering; onze JEI-aanpak. Daarmee werken wij als communicatiebureau aan uw positie, visie en strategie en kunnen wij die met onze creativiteit als reclamebureau vertalen naar communicatiemiddelen en campagnes. 

BOOM Communicatie

Reclamebureau Rotterdam – Communicatiebureau Rotterdam
Postbus 8658
3009 AR Rotterdam
T 085 9020858
E info@boomcommunicatie.nl