Stagiair Communicatie

Breda. Fulltime.

Het communicatievak is ontzettend breed. Van het schrijven van communicatieplannen tot het uitdenken van campagnes. En van het doen van communicatieonderzoek tot het ontwikkelen van content voor zowel online als offline uitingen. Wil jij je opgedane kennis in de praktijk brengen, veel leren in een korte tijd en klanten écht verder brengen? Heb je een brede interesse in het communicatievak en wil jij graag ervaring opdoen bij een communicatiebureau? BOOM biedt het hele jaar stageplaatsen voor communicatiestudenten.

 

Onze verwachtingen

Van onze stagiaires vragen wij een proactieve houding en veel enthousiasme. Jij denkt graag mee bij projecten en draagt creatieve ideeën en slimme oplossingen aan. Je bent nieuwsgierig en hebt de ambitie je te ontwikkelen tot een communicatieprofessional met analytische kwaliteiten. Daarnaast sta je altijd open voor nieuwe kennis en ben je een harde werker. Want als team zetten wij met z’n allen de schouders eronder! 

 

Wat wij bieden

BOOM is een nuchter bedrijf met een professionele, maar informele werkcultuur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen stage in te vullen. Onze klanten bevinden zich vooral binnen vier heel verschillende sectoren (business-to-business, overheid, zorg & welzijn en onderwijs), waardoor je een grote diversiteit aan opdrachten hebt. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar ook nog eens erg leerzaam. Kennis opdoen en blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. Naast hard werken, houden we ook van ‘hard’ genieten. Dat zie je onder andere terug in onze gezellige borrels en uitstapjes!

 

Over BOOM 

Ons bureau staat voor effectieve communicatie. We kiezen voor oplossingen die het meest bijdragen aan het gewenste resultaat. Online en offline. Strategisch en uitvoerend. Dat doen we met een betrokken team aan professionals. In een open en eerlijke werkcultuur. Met het belang van de klant altijd voor ogen.

 

Solliciteren

Volg jij een opleiding communicatie en kijk je uit naar een stage die jou verder brengt? Mail je sollicitatiebrief en cv dan naar stages@boomstrategie.nl

 

N.B. Je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.