Stagiair Creatie

Breda. Fulltime.

Heb jij oog voor detail? Ben je creatief, leergierig en wil je jouw opgedane kennis in de praktijk brengen bij een communicatiebureau? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe creatie-stagiair. Bij BOOM Communicatie bieden we het hele jaar stageplaatsen aan voor studenten grafische vormgeving.

 

Onze verwachtingen

Van onze stagiaires vragen wij een proactieve houding en veel enthousiasme. Jij denkt graag mee bij projecten, draagt creatieve ideeën aan en zet deze om in visuele uitwerkingen. Je bent nieuwsgierig en maakt doordachte strategieën en rake communicatieconcepten tastbaar. Daarnaast sta je altijd open voor nieuwe kennis en ben je een harde werker. Want als team zetten wij met z’n allen de schouders eronder!

 

Wat wij bieden

BOOM Communicatie is een nuchter bedrijf met een professionele, maar informele werkcultuur. Samen met enthousiaste collega’s werk je aan het ontwerpen en vormgeven van online en offline communicatiemiddelen voor aansprekende opdrachtgevers. Die klanten lopen sterk uiteen, waardoor je aan heel verschillende interessante opdrachten werkt, die jou waardevolle praktijkervaring opleveren. Kennis opdoen en blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. Naast hard werken, houden we ook van ‘hard’ genieten. Dat zie je onder andere terug in onze gezellige borrels en uitstapjes!

 

Over BOOM 

Ons bureau staat voor effectieve communicatie. We kiezen voor oplossingen die het meest bijdragen aan het gewenste resultaat. Online en offline. Strategisch en uitvoerend. Creatief in tekst en beeld als dat gewenst is, maar altijd passend bij de identiteit van de klant en afgestemd op de doelgroep. Dat doen we met een betrokken team aan professionals. In een open en eerlijke werkcultuur. Met het belang van de klant altijd voor ogen.

 

Solliciteren

Volg jij een opleiding grafische vormgeving en kijk je uit naar een stage die jou verder brengt? Mail je sollicitatiebrief en cv dan naar stages@boomstrategie.nl.

N.B. Je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.